Skoči na glavno vsebino

Državno tekmovanje v raftingu

?

V petek, 17. maja 2019 je na jezeru Klivnik pri Ilirski Bistrici potekalo državno prvenstvo v raftingu. Zaradi bližine in atraktivnega tekmovanja, se je kar 18 učencev naše šole odločilo, da se pomeri v njem. Tekmovanje so zaradi varnosti organizirali na jezeru, kjer so se morali učenci z raftom peljati okrog dveh boj in se vrniti do cilja. Na raftu je prostora za 6 učencev, poleg pa je bil vedno tudi vodnik, ki je usmerjal raft.

Naredili smo tri ekipe, dve moški in eno žensko, ki so tekmovale v starejših kategorijah.

Čeprav se je večina učencev prvič srečala s tem športom, so se dobro spoprijemali z izzivom. Lepo je bilo gledati, kako so se med seboj spodbujali in ustvarili odlično navijaško vzdušje. Na koncu je ekipa učencev, ki so jo sestavljali Blaž S., Jaka S., Arno A., Armando H., Mitja V. in Luka Š., dosegla 8. mesto, medtem ko je ekipa učencev Aleša D., Tjaža D., Mihe M., Danijela K., Gašperja Z. in Iana Č., dosegla 4. mesto izmed osmih ekip. Ekipa deklet, ki so jo sestavljale Neli M., Tajda D., Kristina L., Abbi S., Samanta S., in Petra B., pa je osvojila pokal za 3. mesto.

Na tekmovanju je bilo za učence dobro poskrbljeno, saj so na koncu vsi dobili tudi diplome za udeležbo, praktično nagrado, slaščico in kosilo v obliki pice.

 

(Skupno 206 obiskov, današnjih obiskov 1)

Morda vam bo všeč tudi...

Dostopnost