Skoči na glavno vsebino

Podaljšano ima talent

V četrtek, 14. 6. 2019, smo v Osnovni šoli Košana  organizirali prireditev “Podaljšano ima talent”. To prireditev s skupnimi močmi in veliko medsebojne solidarnosti pripravijo vsi učenci, ki so vključeni v podaljšano bivanje. Njihove točke vključujejo ples, petje, igranje …

Nastopi otrok nam razkrijejo, koliko neodkritih talentov imajo naši učenci, hkrati pa morajo premagati strah pred javnim nastopanjem. Učenci so vedno boljši. Učitelji podaljšanega bivanja imamo vsako leto zelo veliko težav z izbiro žirantov, zato smo se letos odločili da so žiranti učenci sami. Njihova naloga vsekakor ni bila lahka, saj so se vsi  nastopajoči odlično izkazali, a so po odličnih nastopih morali izbrati zmagovalce.

Tako je prvo mesto osvojila prvošolka Erin z živahnim plesom, drugo mesto sta si delila Ian & Klemen z vrhunsko glasbeno točko ter Naja in Naja za zabavno plesno-pevsko točk, tretje mesto pa je odšlo v roke Lukasu in Marku za vragolije z žogo. Prireditev sta odlično povezovali Naja & Naja. Ob koncu smo še skupaj zapeli in zaplesali.

(Skupno 144 obiskov, današnjih obiskov 1)

Morda vam bo všeč tudi...

Dostopnost