Skoči na glavno vsebino

29. 5. 2020 – Z naslednjim tednom postopno vračanje vseh učencev v šolske klopi

Na podlagi okrožnice MIZŠ z dne, 28. 5. 2020, se nadaljuje postopno vračanje učencev v šolo:

– v ponedeljek, 1. 6. 2020, učenci 4. in 5. razreda;
– v sredo, 3. 6. 2020, učenci 6., 7. in 8. razreda.

Od ponedeljka, 1.6.2020, bo spremenjena organizacija dela tudi za učence, od 1.–3. razreda in za učence 9. razreda.

Pouk za vse učence od 1.–9. razreda bo potekal v oddelkih, ki so bili oblikovani pred zaprtjem šol, kar pomeni, da se pouk v skupinah za učence 1.–3. razreda in za učence 9. razreda ukinja.

Pouk posameznega oddelka bo potekal v matični učilnici (menjavali se bodo učitelji) in sicer po urniku, ki je bil v veljavi do 13. 3. 2020 pred zaprtjem šol.
Učenci naj prvi dan pouka tako prinesejo s seboj vse šolske potrebščine glede na veljaven urnik.

Vsi učenci bodo začeli s poukom ob 7.55 (razen jutranje varstvo, za katere se prostori ter vhodi ne spreminjajo). Učenci bodo za vhod in odhod iz šole uporabljali vhode kot pred zaprtjem šole.

Vhodi v šolo bodo v času pouka zaprti, odrasle osebe bodo lahko vstopale v šolo le z uporabo maske in ob predhodnem dogovoru z osebjem šole.

Pri organizaciji prehrane bomo za učence od 4.–8. razreda upoštevali podatke, ki so navedeni na pogodbi za prehrano. Starše naprošamo, da vsa odstopanja od pogodbe (začasne odpovedi prehrane, trajne odpovedi prehrane, spremembe obrokov ipd.) čimprej sporočite na e-naslov 

prehrana@os-kosana.si.

Starše učencev 4. in 5. razreda naprošamo, da razrednikom čimprej sporočite vse morebitne spremembe podatkov pri odhodu učencev 4. in 5. razreda iz podaljšanega bivanja kot jih je imela šola do sedaj. V primeru, da boste prihajali po otroka, pridite ponj ob uri, ki je navedena kot čas odhoda otroka iz PB.

Starši pošiljajte v šolo samo popolnoma zdrave otroke!

Šola bo za zmanjšanje možnosti tveganja okužb z novim virusom skrbela za izvajanje ukrepov in priporočil NIJZ, ki jih še pričakujemo, zato bomo informacije ob odpiranju šol na spletni strani šole še dopolnjevali, učenci pa bodo dobili podrobnejše informacije tudi pri samem pouku.

Zavedamo se, da ukrepi spreminjajo šolski vsakdan kot smo ga bili vajeni, a vas prosimo, da jih sprejmete z razumevanjem, jih upoštevate in tako pripomorete k varovanju zdravja otrok in šolskega osebja.

PREVOZI

Vodstvo šole

(Skupno 263 obiskov, današnjih obiskov 1)

Morda vam bo všeč tudi...

Dostopnost