Skoči na glavno vsebino

Ustvarjanje za zaposlene v Pivka Delamaris

Prvošolci so z veseljem ustvarjali tudi za zaposlene v Pivka Delamarisu. Naš izdelek krasi njihovo jedilnico. V zahvalo pa so prvošolci dobili za darilo igro ristanc in mape. V svoji zahvali pa so zaposleni zapisali še naslednje:

“Če nam dovolite, bi to – kot primer dobre prakse delili tudi na družbenem omrežju Linkedin. Če lahko, bi objavili tudi sliko ogleda proizvodnje, kjer ste na sliki, sicer to sliko izpustite.

[NAŠI SUPER SOSEDI] Dobri medsosedski odnosi nam lepšajo življenje, bogatijo vse! Kako smo veseli, ko dobimo sporočilo: “Prihaja pomlad in v teh čudnih časih še kako potrebujemo drobnih pozornosti. Na OŠ Košana smo se odločili, da z našimi izdelki polepšamo dneve našim upokojencem, ljudem v domu za ostarele in vam. Presenečenje vas čaka pri vratarju.”

Prejeli smo čudovito dekoracijo, ki smo jo izpostavili v restavraciji, v preteklosti voščilnico velikanko, leseno drevo, jaslice, otroci so nam napisali zgodbico o naših izdelkih in zaigrali hudomušno pripoved o starih časih. Mi pa smo jih popeljali na ogled proizvodnje Delamarisa ter jim podarili nekaj naših super izdelkov. Pozornost je tista, ki šteje! Hvala sosedom, hvala učiteljicam. Lepo je, če živimo s srcem!”

 

(Skupno 130 obiskov, današnjih obiskov 1)

Morda vam bo všeč tudi...

Dostopnost