Skoči na glavno vsebino

Vabilo na delavnici v Hiši kulture Pivka

— Tiskali bomo!
družinska delavnica
19. februar 2022 ob 10. uri

Mentorica: Mateja Premrl

Vsi odrasli smo zagotovo že slišali za sitotisk. Pa dejansko vemo, kaj to je in kaj se s tiskarskim sitom sploh počne? Skozi vodeni ogled grafičnega ateljeja bomo spoznali celotni postopek sitotiska, za tem pa se v izdelavi grafike tudi sami preizkusili. Pri tem se bomo zgledovali po delih umetnice Nine Čelhar.

Delavnica traja 1 uro. Primerna je za družine.

Delavnica je brezplačna. Nanjo se je potrebno prijaviti na e-naslov hkpivka@gmail.com ali na telefonsko številko 041 864 320. Udeležba je mogoča le ob izpolnjevanju PCT pogojev.

────────────

— Uganka v sliki
otroška delavnica
21. februar 2022 ob 10. uri

Mentorica: Mateja Premrl

Začeli bomo z opazovanjem likovnih del umetnice Nine Čelhar. Tudi mi bomo poizkušali ustvarjati tako kot ona. Naša naloga bo naslikati nekaj predmetov, ki bodo postavljeni na mizo. A teh predmetov ne bomo zares videli, saj bodo skriti za osvetljenim platnom. Videli bomo samo njihovo senco. A če jih bomo želeli naslikati, bomo morali ugotoviti, kakšne barve so in kakšne detajle imajo.

Delavnica traja 1 uro. Primerna je za otroke od 6. leta dalje.

Delavnica je brezplačna, nanjo se je potrebno prijaviti na e-naslov hkpivka@gmail.com ali na telefonsko številko 041 864 320. Udeležba je mogoča le ob izpolnjevanju PCT pogojev.

(Skupno 73 obiskov, današnjih obiskov 1)

Morda vam bo všeč tudi...

Dostopnost