Skoči na glavno vsebino

Naša šola je sodelovala na paradi učenja

Letos se je naša šola ponovno udeležila kulturno-izobraževalnega dogodka, Parade učenja, ki ga je organizirala Ljudska univerza Postojna v sodelovanju z Občino Postojna. Letošnji slogan »Dan učečih se skupnosti« je na prizorišče privabilo veliko različnih ustanov, društev in drugih izobraževalnih, ustvarjalnih ter kulturnih organizacij. Prav vsi smo prispevali kamenček v pisanem mozaiku priložnosti za vseživljenjsko učenje. Dogajanje na stojnicah je spremljal pester glasbeni in plesni program.

Na stojnici OŠ Košana smo prikazali utrinke dogajanja naše šole. Z diaprojekcijo fotografij smo predstavili naše delo preteklih let ter s predstavitvijo delo na projektih, v katerih v tem letu sodelujemo. Predstavili smo šolski vrt, delo v sadovnjaku  ter dejavnosti v okviru dviga digitalnih kompetenc. Tudi o t. i. majstrski učilnici, na katero smo zelo ponosni, smo nekaj povedali obiskovalcem.

Stojnica je kljub slabemu vremenu pritegnila precej obiskovalcev. Če nas niste utegnili obiskati letos, pa pridite naslednje leto, zagotovo boste našli kaj zase!

(Skupno 82 obiskov, današnjih obiskov 1)

Morda vam bo všeč tudi...

Dostopnost