Skoči na glavno vsebino

Polfinale področnega tekmovanje v malem nogometu za mlajše dečke

?

V ponedeljek, 5. junija 2017, so nekateri učenci naše šole odšli v Ilirsko Bistrico na polfinale področnega tekmovanja v malem nogometu za mlajše dečke.

Na turnirju so nastopile 4 osnovne šole. Poleg naše šole so nastopile: OŠ Miroslava Vilharja iz Postojne, OŠ Dragotina Ketteja iz Ilirske Bistrice ter OŠ Rakek.

Naši učenci so se najprej pomerili z OŠ Rakek. Po slabem začetku, že po 4 minutah igre so namreč prejeli tri zadetke, so igro izgubili s končnim rezultatom 3 : 0.

Sledila je tekma z domačo ekipo iz Ilirske Bistrice. Učenci so po dobri predstavi zmagali z rezultatom 2 : 1; gola sta dosegla učenec 5. razreda Žan Matko, ki je nasprotnega vratarja premagal kar iz svoje polovice, in Tjaž Dolgan, ki je bil uspešen v drugem polčasu.

Učenci so takoj po zmagi morali v novo tekmo s Postojno, ki pa je zasluženo zmagala z visokim rezultatom 6 : 1. Častni zadetek za našo šolo je po lepem samostojnem prodoru zaključil učenec 7. razreda Anže Fidelj. Tako so učenci zasedli končno 3. mesto, za kar jim iskreno čestitamo.

Na turnirju so barve naše šole zastopali: Ian Črlenec, Žan Matko, Miha Morelj, Anže Fidelj, Tjaž Dolgan, Andraž Samsa ter učenec četrtega razreda Rok Matko.

učitelj

Matjaž Kešanski

 

(Skupno 309 obiskov, današnjih obiskov 1)

Morda vam bo všeč tudi...

Dostopnost