Skoči na glavno vsebino

Tek trojk 2018

?

V soboto, 5. maja 2018, se je 10 učencev naše šole udeležilo že 62. tradicionalne prireditve »Pot ob žici«, ki vsako leto organizira tudi tekmovanje v teku trojk za učence osnovnih šol.

Na pot smo se odpravili z avtobusom. Ob prihodu v Ljubljano nas je pričakalo lepo vreme. Po dvigu štartnih številk smo se z avtobusom odpeljali na štartno mesto, kjer so se učenci preoblekli in uredili za začetek teka. Malce kasneje so se že spoprijemali s progo, ki je vodila proti središču Ljubljane na Kongresni trg, kjer je bil cilj teka. Učenci so dobro opravili svojo nalogo. Po napornih 3 kilometrih so se na cilju odpočili in okrepčali s sadjem ter odžejali z vodo. Po počitku smo odšli na sprehod po ulicah Ljubljane. Učenci so si privoščili sladoled ali kakšno drugo sladico, saj so morali nadomestiti energijo, ki so jo izgubili pri teku.

Nastopili so: Anže Fidelj in Nejc Štemberger (tekla sta v nepopolni trojki, in bi bila s časom približno 14,40 min uvrščena okrog 22. mesta); Lana Biščak, Neli Morelj, Tajda Dolgan (17. mesto med 134 ekipami s časom 16,02); Miha Morelj, Tjaž Dolgan, Ian Črlenec (26. mesto med 108 ekipami s časom 15,00); in Gašper Zucconi in Lovro Zucconi, ki sta zaradi popolne trojke tekla z učencem iz druge šole (94. mesto med 108 ekipami, s časom 18,48).

Vsem učencem, ki so se opogumili za tek trojk, iskreno čestitamo.

Povezava do uradnih rezultatov:

http://www.pohod.si/Rezultati.aspx

Učitelj: Matjaž Kešanski

 

(Skupno 577 obiskov, današnjih obiskov 1)

Morda vam bo všeč tudi...

Dostopnost