Skoči na glavno vsebino

Naredimo drugače!

Učenci od 1. do 4. razreda so se tudi letos odzvali na natečaj Naredimo drugače, ki ga organizira RRA Pivka. Z razpisom spodbujajo osnovnošolce in srednješolce Primorsko-notranjske regije, da o družbenih in okoljevarstvenih problemih razmišljajo drugače. Strokovna komisija je učencem 1. razreda za njihovo  literarno razmišljanje podelila 3. mesto. Slovesna podelitev nagrad bo potekala 13. junija na OŠ Prestranek, kjer bo predstavljena modna revija zmagovalnega izdelka »Modni cvetovi – iz starega novo«. Simbolične nagrade bodo dobili tudi drugi udeleženci natečaja. Prvošolci pa bodo dobili še posebno nagrado – 20. junija bodo odšli na izlet, ki bo vključeval tudi vožnjo z lojtrnikom ter ogled naravnih znamenitosti Rakovega Škocjana.

Vsem nagrajencem iskreno čestitamo, čestitke pa tudi vsem ostalim sodelujočim, ki so pokazali, da zmorejo mladi veliko iznajdljivosti, ustvarjalnosti in inovativnosti, tudi ko se soočajo s težkimi družbenimi in okoljevarstvenimi problemi.

Izdelki bodo javnosti predstavili na razstavi v galeriji Krpanovega doma, ki bo za obiskovalce odprta od 13. junija do konca avgusta 2018, izdali pa bodo tudi elektronski katalog.

Lepo vabljeni k ogledu.

(Skupno 27 obiskov, današnjih obiskov 1)

Morda vam bo všeč tudi...

Dostopnost