Skoči na glavno vsebino

10. tabor za nadarjene

Verjeli ali ne smo letos izvedli že 10. tabor za nadarjene, ki je pri nas na OŠ Košana postal že prav tradicionalen. Ob tej pomembni obletnici smo se s prijatelji iz OŠ Prestranek in OŠ Pivka odpravili v CŠOD Breženka v Fiesi.
V CŠOD smo prišli v petek okrog 18:00. Po večerji so si učenci izbrali sobotne delavnice. V dopoldanskem času so lahko izbirali med 5 delavnicami, v popoldanskem pa med 7. Nato smo se odpravili na večerni sprehod do Pirana. Lučk, ki smo jih imeli s seboj, sploh nismo potrebovali, saj nam je pot osvetlila polna luna. V Piranu smo imeli nekaj časa za zapravljanje in druženje nato pa smo se odpravili nazaj v dom. V težkem pričakovanju sobotnega dne so učenci kar težko zaspali.
V soboto smo dan otvorili z odličnim zajtrkom, nato pa nadaljevali z zanimivimi delavnicami, ki so trajale vse do kosila. Po kosilu smo imeli čas za rekreacijo, obisk Pirana, kopanje in druženje. Pod odličnim vtisom dopoldanskih delavnic smo komaj čakali popoldanske, ki so bile še bolj pestre in zanimive, saj jih je bilo več. Večer smo posvetili druženju, spoznavanju in pletenju novih prijateljstev. Spanje ni prišlo nič lažje kot prejšnji dan, saj smo se veselili nedeljskega izleta z ladjico.
S sladkokislim priokusom smo se zbudili v sončno nedeljsko jutro. Veselili smo se ogleda slovenske obale z ladjice, hkrati pa se zavedali, da bo tabora kmalu konec in bo treba domov. Veter v laseh in morski zrak sta nam polepšala dan, prijetno utrujajoč pa je bil tudi sprehod iz Portoroža do Fiese. Na avtobusu za domov je bilo čutiti, da je za nami naporen, ampak prijeten vikend. Komaj čakamo, da bomo šli naslednje leto spet na tabor.

(Skupno 153 obiskov, današnjih obiskov 1)

Morda vam bo všeč tudi...

Dostopnost