Skoči na glavno vsebino

CŠOD Bohinj – šola v naravi

Prihod v Dolnjo Košano je predviden med 17.00 in 17.30 uro.

Sporočamo, da so učenci 5. in 6. razreda srečno prispeli v Bohinj. Odložili so prtljago in se že odpravili na smučanje na Vogel. Vreme je čudovito in vsi se počutijo dobro. Več novic jutri.

ČETRTEK, 12. 2. 2015

Fotografije s smučišča so priča, da nam je bilo tudi danes lepo na smučeh. Vsem nam je uspelo priti na sedeženico. Trikrat hura za nas!!!! Najbolj spretni smučarji so se spustili tudi po najbolj strmi progi. Še enkrat hura za nas!!! Tudi na popoldanskem lokostrelstvu nam je šlo dobro. Dobro smo se predstavili tudi na zaključnem večeru. Mitja je Ljubljančanom na kratko predstavil Košansko dolino, zapeli smo pesem Karižev stric, Danijel je zaigral na orglice, petošolci so zaplesali Letkiss polko, nato sta še Pia in Manca zaplesali modernejši ples. Sedaj pa počasi že pripravljamo kovčke za domov. Počasi, kajti jutrišnji dan bomo vsekakor še dobro izkoristili za smučanje. Pričakujte nas med 17.00 in 17.30 uro.

SREDA, 11. 2. 2015

Za nami je še en prekrasen smučarski dan. Otroci res uživajo v smučanju. Po kosilu smo se preizkusili še na tekaških smučeh. Nekaterim so smuči dobro tekle, drugi so ugotovili, da to ni mačji kašelj. Bilo je naporno, a smo preživeli. Po večerji smo pripravljali krajši kulturni program, s katerim se bomo izkazali jutri na zaključnem večeru. S sosednjo šolo (iz Ljubljane) smo se preizkusili še v zimsko športnem kvizu.

TOREK, 10. 2. 2015

Današnji dan je od nas zahteval veliko kondicijske pripravljenosti. Najprej dopoldansko smučanje, ki je bilo res enkratno. Lepo sončno vreme in mi dobro razpoloženi. Smuči so kar same tekle po hribu navzdol. Po kosilu smo se podali še na daljši sprehod do konca Bohinjskega jezera, mimo počitniškega naselja Ukanc do reke Savice. Prepričali smo se, da je kristalno čista in lepe smaragdne barve. Po večerji smo spoznavali še značilnosti Triglavskega narodnega parka, in sicer rastlinstvo, živalstvo ter kulturno dediščino. Otroci se dobro počutijo. Staršev naj ne skrbi, za vse je dobro poskrbljeno.

PONEDELJEK, 9. 2. 2015

Sporočamo vam, da smo se dobro namestili v domu. Vzdušje je prijetno in imamo se lepo. Učenci so si sobe lepo uredili, našli vse rjuhe in oblačila. Tudi na smučišču je bilo pestro. Prvi zavoji so bili že uspešni, jutri bo pa še boljše. Čaka nas še večerja in večerna animacija, ko se bomo preizkušali v cirkuških vrlinah.

Lep pozdrav od vseh nas!

(Skupno 63 obiskov, današnjih obiskov 1)

Morda vam bo všeč tudi...

Dostopnost