Skoči na glavno vsebino

Tek trojk 2017

?

 

V soboto, 6. maja 2017, se je 10 učencev naše šole udeležilo že 61. tradicionalne prireditve »Pot ob žici«, ki vsako leto organizira tudi tekmovanje v teku trojk za učence osnovnih šol.

Na pot smo se odpravili z avtobusom. Ob prihodu v Ljubljano nas je pričakalo sicer megleno vreme, vendar se je počasi začelo prikazovati sonce. Po dvigu štartnih številk smo se z avtobusom odpeljali na štartno mesto, kjer so se učenci preoblekli in uredili za začetek teka. Malce kasneje so se že spoprijemali s progo, ki je vodila proti središču Ljubljane na Kongresni trg, kjer je bil cilj teka. Učenci so dobro opravili svoje naloge in se po napornih 3 kilometrih na cilju okrepčali s sadjem in odžejali z vodo. Učenci so se najprej dobro spočili ter izmenjali svoje izkušnje in občutke. Ko so se naveličali, smo se odpravili še na kratek sprehod po mestu.

Nastopili so: Aleš Dolgan, Anže Fidelj in Tjaž Dolgan (24. mesto med 110 ekipami s časom 14,28 min); Lana Biščak, Neli Morelj, Pia Psener (51. mesto med 139 ekipami s časom 17,28 min); Miha Morelj, Urban Zadnik, Ian Črlenec (46. mesto med 110 ekipami s časom 15,44 min); in Nejc Štemberger, ki je zaradi nepopolne trojke tekel za drugo OŠ in se s časom 16,00 uspel uvrstiti na 55. mesto.

Vsem učencem, ki so se opogumili za tek trojk iskreno čestitamo.

Povezava do uradnih rezultatov:

http://www.pohod.si/Rezultati.aspx

 

Učitelj: Matjaž Kešanski

 

(Skupno 419 obiskov, današnjih obiskov 1)

Morda vam bo všeč tudi...

Dostopnost