Skoči na glavno vsebino

Polfinale področnega tekmovanja v malem nogometu za starejše učence

V ponedeljek, 11. decembra, se je osem učencev naše šole udeležilo polfinala področnega tekmovanja v malem nogometu v Ilirski Bistrici. Za šolo so nastopili: Tjaž Dolgan (vratar), Nejc Štemberger, Anže Fidelj, Tilen Arnej Bebler, Adnan Duraković, Aleš Dolgan, Ian Črlenec in Miha Morelj.

Učenci so prvo tekmo odigrali proti OŠ Antona Globočnika Postojna ter tekmo izgubili z izidom 4:0. Takoj po prvi tekmi so učenci igrali z OŠ Cerknica in tudi to tekmo izgubili z visokim rezultatom 6:0. Na tekmi proti Cerkničanom so učenci imeli nekaj več priložnosti za zadetek. Največjo so imeli pri dosojenem kazenskem strelu, a se je nasprotni vratar izkazal z dobro obrambo.

Na zadnji tekmi proti OŠ Dragotin Kette iz Ilirske Bistrice so naši učenci prvič zadeli, gol je dosegel učenec Nejc Štemberger, ki je bil tudi kapetan naše šole. Po prvem polčasu so naši učenci vodili že z 2:0. Sledil je slab drugi polčas, ki je takoj prinesel dve grobi napaki in s tem izenačenje. Rezultat je ostal nespremenjen vse do konca tekme, kar je pomenilo, da so naši učenci zasedli končno 4. mesto.

Vsi učenci so se borili po najboljših močeh, tako da gredo vsem učencem pohvale za borbeno igro.

učitelj Matjaž Kešanski

 

(Skupno 108 obiskov, današnjih obiskov 2)

Morda vam bo všeč tudi...

Dostopnost