Skoči na glavno vsebino

Košanci na Kmetijski tržnici

OŠ Košana je preteklo nedeljo, 22. 9. 2019, sodelovala na Kmetijski tržnici v Ilirski Bistrici. Učenci so v ta namen pripravili pester izbor izdelkov. Učenke Naja, Sara, Noemi, Klara in Taja so s svojo prijaznostjo in vljudnostjo prepričale marsikoga, da se je odločil za nakup. Obiskovalci prireditve so lahko izbirali med brinovo, ognjičevo in šentjanževo kremico, osvežilci zraka, mehčalci in pralnimi praški, zeliščnimi čaji ter tremi različnimi knjižicami z nasveti in najljubšimi sladkimi recepti naših učencev. Mimoidočim smo podarjali različna semena in semenske bombe presenečenja. Sladkosnede je pritegnila degustacija zeliščnih piškotov in veganskega velikonočnega kruhka. Denar, ki smo ga zbrali s prodajo, bomo namenili za nakup interaktivne table za učilnico 4. in 5. razreda.

To pa še ni vse. Že naslednjo nedeljo, 29. 9. 2019, se bomo predstavili s podobno ponudbo na prireditvi Okusi Pivških jezer, ki bo potekala od 14.00 dalje pred Krpanovim domom v Pivki. Že omenjeno ponudbo bomo zaokrožili s poslikavo obraza. Učenci krožka Medgeneracijsko druženje pa bodo prodajali palačinke in nakupovalne vrečke, ki so jih sami izvezli in poslikali.

Tudi tokrat bo zbran denar namenjen nakupu interaktivne table. Zato vas lepo vabimo na prireditev in na našo stojnico Veseli bomo vašega obiska!

(Skupno 191 obiskov, današnjih obiskov 1)

Morda vam bo všeč tudi...

Dostopnost