Skoči na glavno vsebino

Občinsko tekmovanje v malem nogometu

V četrtek, 7. decembra 2023, so nekateri učenci naše šole odigrali tekmo v malem nogometu v Pivki. Tekma je štela za občinsko tekmovanje v malem nogometu, zmagovalec se je uvrstil naprej na polfinale področnega tekmovanja.

Učenci so se letos zelo dobro zoperstavili ekipi Pivke in celo prvi povedli. Gol je dosegel osmošolec Mihael. Po hitrem izenačenju je učencem iz Pivke v prvem polčasu uspelo zadeti še enkrat. Da pa je bilo prvih 20 minut igre v prvem polčasu še bolj zanimivih, je za izenačenje na 2 : 2 poskrbel učenec Mihael, ki je zadel še enkrat.

Tudi v drugem polčasu je bila tekma vse skozi napeta, saj so naši učenci imeli res lepe priložnosti, da bi spet povedli. Kar pa niso naši učenci izkoristili, so izkoristili učenci iz OŠ Pivka ter po nekaj velikih napakah dosegli tri zadetke. V zadnjem delu tekme je še en zadetek za našo šolo dosegel osmošolec Mark. Do konca tekme so imeli naši učenci še eno res lepo priložnost za znižanje izida, vendar se je rezultat tekme ustavil pri končnih 5 : 3 za učence OŠ Pivka. Pohvaliti gre vse učence, ki so nastopili, še posebej pa gre pohvaliti najmlajšega učenca šestošolca Tineta M., ki je odlično odigral vso tekmo na branilskem položaju proti starejšim učencem ter sedmošolca Gala R., ki se je prvič preizkusil v vlogi vratarja in se v tem zelo dobro odrezal.

Učencem čestitamo za borbenost do konca tekme, učencem iz OŠ Pivka pa želimo veliko sreče v nadaljnjem tekmovanju.

Učenci, ki so zastopali našo šolo so: Urban L. Klemen R., Mark T., Mihael I. T., Rok Ž., Nejc J., Lukas S., Gal R. (vratar) in Tine M.

 

učitelj Matjaž Kešanski

 

(Skupno 122 obiskov, današnjih obiskov 1)

Morda vam bo všeč tudi...

Dostopnost