Skoči na glavno vsebino

Šola v naravi – CŠOD Bohinj 2018

V Košani nas pričakujte danes, v petek, 26. 1. 2018, okrog 17.00 ure.

Učenci 5. in 6. razreda bodo ta teden preživeli v šoli v naravi v CŠOD Bohinj.

Sporočajo, da so srečno prispeli in že uživajo. Več novic v kratkem.


ČETRTEK, 25. 1. 2018

Dnevi v CŠOD-ju so lepo minevali. K temu je pripomogla tudi dobra in okusna hrana. Prosti čas pa smo radi zapolnili z igranjem namiznega tenisa in brcanjem žoge.

Tudi danes smo uživali v smučanju.  Zavoje že vsi zelo dobro obvladamo. Popoldan pa smo usvajali nordijsko hojo. Zaključni večer je bil tudi zelo prijeten. Pripravili smo ga skupaj z OŠ Gorje. Preizkusili smo se tudi v cirkuških veščinah.

Malo pa smo že v pričakovanju petkovega dne, ko se bomo po smučanju in kosilu odpravili proti domu. V Košani nas pričakujte okrog 17.00 ure.


SREDA, 24. 1. 2018

Jutro smo začeli z voščilom Urbanu za rojstni dan. Na Voglu pa nas je spet pričakalo sončno vreme. Danes popolnoma brez oblačka. Uživali smo v pravem smučarskem dnevu. Popoldan pa smo se urili v preživetju v naravi. Spoznali smo, da v neprijetni situaciji ne pomagajo mišice, pač pa glava – znanje in iznajdljivost. Bilo je hladno, ampak smo preživeli. Zanimivo in zabavno je bilo tudi spoznavanje lepot Triglavskega narodnega parka ter na koncu igranje tombole.


TOREK, 23. 1. 2018

Današnji dan je bil zelo rekreativen: dopoldan smučanje, popoldan pohod. Na smučanju nam je šlo zelo dobro. Otroci zelo uživajo. Popoldan smo se podali mimo Bohinjskega jezera do prečudovitih korit reke Mostnice in Hudičevega mostu. Videli smo tudi Zoisovo graščino, prekrito s skodlami. Pot nas je vodila skozi zanimivo gorenjsko vas Stare Fužine. Večer smo zaključili s kvizom, v katerem so učenci preizkušali svoje znanje o Sloveniji.


PONEDELJEK, 22. 1. 2018

Vožnja do CŠOD-ja Bohinj je kljub oddaljenosti minila hitro in prijetno. In že nas je vzpenjača ponesla na smučišče Vogel. Pancarji so bili zapeti in že smo se spustili po strmini. In to prav vsi! Učencem je šlo zares dobro. Vsi so že prvi dan vijugali po smučišču.

Po smučanju pa so komaj čakali, da se nastanejo v zares lepo urejenih sobah. V preostanku dneva so bili deležni še predstavitve CŠOD-ja in osnovnih informacij, kako se je potrebno obnašati na smučišču. Manjkal ni niti nočni pohod.

(Skupno 771 obiskov, današnjih obiskov 1)

Morda vam bo všeč tudi...

Dostopnost