Skoči na glavno vsebino

Šola v naravi – Kranjska Gora 2022

 

Učenci sporočajo, da bodo pred šolo prispeli okrog 16.00.


Učenci 5., 6. in 7. razreda bodo ta teden preživeli v objemu gora – odhajajo namreč v zimsko šolo v naravi v Kranjsko Goro.

Več o njihovih dogodivščinah v kratkem …


ČETRTEK; 17. 2. 2022

Danes je bil 17. 2. 2022, zadnji oz. predzadnji dan. Začeli smo z bujenjem. Ko smo se zbudili, smo odšli na smučanje. Nekateri smo odšli na strme smučarske proge. Zelo dobro že znamo smučati, nato smo seveda odšli na čaj. Proti večeru smo odšli na tek na smučeh. Zvečer smo imeli podelitve nagrad. Zdaj smo v svojih sobah in igramo karte. Zelo se zabavamo. Starši, komaj čakamo, da vas vidimo!

Agata, Luka


SREDA, 16. 2. 2022

Danes je tretji dan v Kranjski Gori. Zjutraj smo se zbudili in odšli na zajtrk. Potem smo odšli smučat. Po smučanju smo imeli kosilo in nato počitek. Nato smo šli teč na smučeh. Vsi utrujeni smo odšli nazaj v hostel in imeli uro počitka do večerje. Po večerji smo odšli še na nočni pohod po Kranjski Gori.

učenka Zala


TOREK, 15. 2. 2022

Danes smo drugi dan v Kranjski gori. Zjutraj smo se prebudili in odšli na zajtrk. Po zajtrku smo odšli na smučišče. Zelo hitro je začelo snežiti. Vendar smo vztrajali in še naprej vsi veselo smučali.

Nazaj v hostel Tina smo prišli vsi premočeni, a zadovoljni in  hiteli sušiti vsa oblačila.

Proti koncu kosila sta nas z velikim nasmeškom in zasneženi obiskali ravnateljica Neva in knjižničarka Katja. Razveselili sta nas s sladkarijami, mandarinami ter pomarančami.
Zaradi močnega sneženja smo preostali del dneva ostali na toplem in se v večnamenskem prostoru igrali kviz in druge družabne igre. Vmes smo se po telefonu javili še razredničarkama Barbari in Ani.
Staršem sporočamo, da učitelji lepo skrbijo za nas, da je hrana dobra in da se imamo lepo, da jih pa vseeno malo pogrešamo …
Lahko noč …
     Živa, Naja in Zala

PONEDELJEK, 14. 2. 2022

Kljub temu, da smo iz Košane odšli v slabem vremenu, nas je na Gorenjskem pričakal lep sončen dan.

Lepa novica je bila tudi ta, da smo takoj po prihodu dobili ključe svojih sob, kjer smo se hitro pripravili za na smučišče. Naše sobe so nas pozitivno presenetile, saj so zelo urejene in večje od pričakovanja, saj smo namesto v hostel Nika odšli v hostel Tina, ki pa je čisto blizu načrtovanega hostla.

Zatem smo odšli na smučišče, kjer smo se razdelili v dve skupini in začeli z učenjem smučanja. Na smučišču smo se pridno učili smučarskih veščin in ob tem uživali, dokler nas ni lakota poslala nazaj v hostel na okusno kosilo. Po kosilu smo se dogovorili, kako bo delo potekalo in kmalu odšli na pohod do jezera Jasna. Po večerji pa je sledila še kratka predstavitev in gledanje filmčka o varnosti in pravilih na smučiščih.

 


Učenci in spremljevalci sporočajo, da so srečno prispeli. V Kranjski Gori jih je pričakalo čudovito vreme in krasne snežne razmere.   KAMERA 🎥

 

(Skupno 1.280 obiskov, današnjih obiskov 1)

Morda vam bo všeč tudi...

Dostopnost