Skoči na glavno vsebino

Izmenjevalnica oblačil, igrač in knjig

V torek, 16. 1. 2024, bomo na šoli organizirali izmenjavo oblačil, knjig in igrač.

V času do petka, 12. 1. 2024, bo na šoli potekalo zbiranje RABLJENIH OBLAČIL, KNJIG IN IGRAČ. Učenci naj oblačila, knjige in igrače oddajo razrednikom. Oblačila, ki jih bodo učenci prinesli, naj bodo čista, cela in primerna za nadaljnjo uporabo. Prav tako naj bodo igrače in knjige v dobrem stanju.

Razrednik bo učencem dal kartonček, kjer bo zapisano število prinesenih knjig in igrač. V zameno bodo lahko v torek, 16. 1., izbrali toliko »novih« rabljenih knjig in igrač, kot so jih prinesli. Oblačil si bo vsak lahko vzel, kolikor bo želel.

V torek, 16. 1. 2024, v dopoldanskem času, bodo učenci izbirali med zbranimi oblačili, igračami in knjigami. Izmenjava bo potekala v jedilnici pod vodstvom učiteljev po razporedu.

Nositi rabljena oblačila je ekološko in odgovorno do okolja, pa tudi bolj zdravo, saj so oblačila že večkrat oprana. Z akcijo želimo spodbuditi ponovno rabo oblačil, igrač in knjig ter pomagati pri ozaveščanju. Vsak od nas lahko naredi nekaj za čistejše okolje in prijaznejšo družbo.

Pridruži se akciji in pomagaj ustvarjati lepši svet tudi ti!

(Skupno 78 obiskov, današnjih obiskov 2)

Morda vam bo všeč tudi...

Dostopnost